ORCHIDEE THAI

Adres: 

Lippenslaan 130
8300
Knokke-Heist
Telefoon: 050.62.38.84 Fax: 050.622.791

Informatie: 

Wie wil proeven van de authentieke Thaise keuken kan sinds 1998 terecht in L'Orchidee aan de Lippenslaan in Knokke.
U wordt er hartelijk onthaald door Vincent Opstal en zijn charmante echtgenote Chalor Kaenpet. Hij staat in de zaal en zij tovert samen met haar zus Samruay verfijnde en originele exotische bereidingen op uw bord.

De Thaise keuken is een mix van Asiatique culinaire tradities waarbij eenvoudige ingrediënten van een uitstekende kwaliteit subtiel worden verwerkt tot frisse en lichte gerechten. Vincent en Chalor gaan trouwens regelmatig naar Thailand om hun culinaire inspiratie aan te spijzen. Daarnaast laten ze per vliegtuig wekelijks verse ingrediënten overkomen. Vooral de verschillende bereidingen met reuzengamba & koningskrab zijn warm aanbevolen. Verder behoren de entrecote op de wijze van het noordoosten, bouillabaisse uit Bangkok, gegrilde eendenborst met honing en tarbot met gember & koriander tot de specialiteiten van het huis. Weet u niet meteen wat te kiezen op de kaart ?

Probeer dan één van de ontdekkingsmenu's uit: 3 gerechten voor € 38 of 4 bereidingen voor € 40. Voor de wijnliefhebbers is er een boeiende wijnkaart met maar liefst 160 referenties.

Het interieur van l'Orchidee werd in 2009 volledig opgefrist en oogt trendy en origineel. Vooral het Thaise artwork, de warme houtkleuren en groene toetsen springen meteen in het oog. Enkel het bruggetje aan de ingang bleef behouden ... Goed om weten: wanneer u uw gerechten afhaalt, krijgt u een korting van -10%!

Ook de tropische zeeaquariums mogen gezien worden.
 

Sluitingsdagen: 

Sluiting : Woensdag

Open: Iedere dag van 18u tot 00u, zondag van 12u tot 14u en van 18u tot 00u.

Email: