Nelson's

Adres: 

Meerminlaan 36
8300
Knokke
Tel. +32(0) 50 60 68 10 - Fax +32(0) 50 61 18 38

Informatie: 

Nelson's Hotel Knokke

Een familiaal hotel in Knokke met culinaire tradities, centraal gelegen op 20 m van de Zeedijk te Knokke, in de nabijheid van het gekende Knokke Casino en de winkelstraten.

Knokke, flaneren op de 8 km lange zeedijk, een zonnebad nemen op het brede zandstrand, kuieren in de exclusieve shoppingboulevards, de polders ontdekken langs rustige fiets-en-wandelwegen, gastronomisch genieten met zicht op zee, verrast worden door een aparte tentoonstelling, meegesleept worden door de bruisende animatie...

Nelson's Hotel Knokke; 4-Sterren comfort, alle kamers zijn voorzien van badkamer, toilet, flatscreen, wifi, telefoon, haardroger en kluis. Voor gezinnen en voor gasten die met 4 of meer personen reizen zijn onze familiekamers ideaal. Uitgebreid ontbijtbuffet. Gastronomie op het hoogste niveau. Voor de fijnproevers organiseren we onze geapprecieerde gastronomische weekends en in het voor- en naseizoen kunt u genieten van onze midweek tarieven (tot 25% korting).

U kunt eventjes tot rust komen in de lounge met open haard of gebruik maken van onze fietsen om de regio te verkennen. Eengastronomisch weekend aan zee bij Hotel Nelsons is altijd genieten.

Daarnaast biedt het Nelson's Hotel Knokke nog zalen voor het organiseren van zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.

Email: