MOEDER LAMBIC

Adres: 

Jules De Troozlaan, 93
8370
Blankenberge
tel (+32) 050 - 41 27 54 fax (+32) 050 - 41 09 44

Informatie: 

Comfortabel genieten aan de Belgische Kust

» Welkom op de website van hotel-restaurant Moeder Lambic te Blankenberge «

Sedert 1988 geven Jan Beschuyt en echtgenote Nathalie Degryse het beste van zichzelf om van Uw verblijf in hotel-restaurant Moeder Lambic een memorabele gebeurtenis te maken. Wat ooit begon als een café-pension is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een sfeervolle zaak met een stevige reputatie. Moeder Lambic is door zijn uitstekende service en huiselijke warmte uitgegroeid tot een vaste waarde in het 'steedje'...
 

In het gezellig restaurant kunt U zowel terecht voor een snelle hap als een uitgebreid diner. Naast de traditionele Belgisch-Franse keuken biedt onze kaart u een uitgebreide keuze aan menu's en suggesties. Het beste uit de Noordzee wordt met zorg en liefde op Uw bord getoverd.

Wenst U uitgebreid kennis te maken met Blankenberge en omstreken, dan is Moeder Lambic de perfecte uitvalsbasis. Elk van de 15 verzorgde hotel-kamers biedt U alle modern comfort (tv, koelkast, safe, telefoon,...). Uitblazen na een drukke dag aan het strand kan perfect op ons ruim terras.

Moeder Lambic is het ganse jaar geopend met sluitingsdagen op woensdag en donderdag tijdens de winter-periode. Familiefeesten en/of plechtigheden vanaf 20 personen zijn ook mogelijk op deze dagen.

Moeder Lambic : comfortabel genieten aan de Belgische Kust !

Email: