Het Mortierken

Adres: 

Dorpweg 88
8377
Meetkerke
+32(0)50 312 116

Informatie: 

Stamper en vijzel, een keukenvoorwerp om kruiden fijn te stampen zoals peperbollen, look, basilicum, enzovoort …  

Paul & Michèle Deuss heten U van harte welkom op website van hun landelijke bistro gelegen in het polderdorpje Meetkerke.

Het Mortierken is een herberg met afspanning sedert 1748.  Vanaf 1995 staat patron Paul Deuss achter het fornuis en staat wederhelft Michèle  in voor de vlotte en vriendelijke bediening in de zaal.  Beiden genoten een horeca opleinding te Oostende.

De keuken van Het Mortierken is doorlopend open van 12h00 tot 21h00.  Tea-Room van 14h00 tot 18h00.  Gesloten op Woensdag en donderdag – met uitzondering van feestdagen.

Naast de restaurantruimte beschikt Het Mortierken ook over een apart zaaltje voor groepen tot 28 personen.  Dit zaaltje is bijzonder geschikt voor, banketten, communiefeesten, huwelijksfeesten, rouwmaaltijden, jubileum- en andere familiefeesten.  Allerhande menu’s zijn uiteraard bespreekbaar.

Tevens kan u bij Het Mortierken ook terecht voor afhaalgerechten indien u thuis een feestje plant.
Landelijke Bistro Het Mortierken  |  Paul & Michèle
Landelijke Bistro Het Mortierken  |  Dorpweg 88, Meetkerke
Er is een terras tot 66 plaatsen en een mogelijke uitbreiding van 30 plaatsen.  Kleine maar gezellige speeltuin met veel gras.

Wij zijn ook een Info punt Brugse ommeland : Fietsgroepen zijn welkom.  Fietsknooppunt 58.  Enkele fietsroutes passeren langs onze deur Meetkerkse Moeren, Gentele route, De Vierkerkenroute, GR-route enz.

Op aanvraag zijn lunchpakketten toegelaten mits het consumeren van een drankje.

Een ruime parking tot 35 wagen 5 min wandelen.  Ook toegankelijk voor mobilhomes, gratis overnachting.

Sluitingsdagen: 

Email: