Alexandra

Adres: 

Van Bunnenplein 17
8300
Knokke
050.60.63.44

Informatie: 

Op het Van Bunnenplein in Knokke weet restaurant Alexandra al jaren een trouwe schare lekkerbekken te bekoren. In een sfeervol interieur proeft u hier immers van het beste dat de zee te bieden heeft. 
 
's Zomers loopt het aangename buitenterras steevast vol, maar ook aan een tafeltje in de rustige zaal of in de behaaglijke veranda met verwarmd glas is het ontspannen genieten. Chef Patrick Plovier en echtgenote Chris kozen voor een duidelijke aanpak: aantonen dat gastronomie voor iedereen toegankelijk is. Hier dus geen ingewikkelde creaties maar eerlijke gerechten waar de nadruk ligt op smaak. Bovendien kan gastronomie ook heel gezellig zijn, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor de fondue formule waarbij men stukjes visfilet en schaaldieren in een bouillon aan tafel zelf mag klaarmaken. 
 
Ook een aanrader is het overheerlijke keuzemenu in drie gangen en zelfs aan de allerkleinsten wordt hier gedacht: zij kunnen genieten van een driegangen menu op maat. 
In de keuken komen enkel dagverse producten aan bod en elk stukje vis krijgt er de perfecte bereidingswijze. Uiteraard biedt het restaurant ook een selectie vleesgerechten voor wie niet van vis houdt. 
 
Het resultaat: een succesformule die elke klant weet te bekoren!

Sluitingsdagen: 

Email: